Einde balletseizoen 2020/2021

Het balletseizoen 2020/2021 is voorbij.
Na een voorgaand verwarrend balletseizoen begonnen wij aan een nieuw en naar wij hoopten zo normaal mogelijk seizoen.
Het volgen van de inmiddels ingeburgerde protocollen vonden wij gegeven de omstandigheden niet abnormaal; er was immers nog geen vaccin.
Helaas het verliep anders.
Het coronavirus tierde dusdanig dat weer diverse beperkende maatregelen noodzakelijk waren en er dinsdag 15 december jl. zelfs een 2e lockdown inging.
Naast handen wassen, geen knuffels, geen handen schudden en 1½ meter uit elkaar blijven vanaf toen ook geen balletlessen meer.
Eerst dinsdag 6 april jl. mochten de leerlingen onder 27 jaar weer op les komen buiten in de tent die speciaal voor balletlessen buiten is gebouwd en woensdag 19 mei jl. mochten alle leerlingen weer aan de slag in de buitenballetstudio. Overigens was vanaf deze woensdag weer les in de zaal toegestaan voor leerlingen t/m 17 jaar en ingaande zaterdag 5 juni jl. mocht iedereen weer in de zaal.
Alle balletlessen weer binnen – weliswaar nog steeds met een streng protocol – maar een opluchting, want de tent gaf bescherming maar met kou en regen was het er niet altijd echt prettig.
Tijdens de lockdown zijn voor alle leerlingen lessen op video aangeboden en daarnaast voor de jongsten ook kleurplaten. Maar toch…..’n doekje voor ‘t bloeden.
Ik ben dankbaar dat jullie de balletschool trouw zijn gebleven.
U mag weten dat mij dat een warm en goed gevoel geeft.
Net als vorig seizoen is ook dit seizoen een regeling voor het lesgeld getroffen.
Vrijdag 9 juli 2021 de laatste balletlessen van het seizoen.
Daarna blijft de balletschool ruim 1½ maand gesloten: zomervakantie!
Ik wens iedereen toe dat – ondanks alle beperkingen van de crisis – volop van deze vakantie wordt genoten.
Pas daarbij wel goed op je zelf en op anderen en blijf bovenal gezond.
Gebruikelijk is dat half augustus alle leerlingen een nieuwsbrief met het nieuwe lesrooster, de bedragen voor de lesgelden en alle andere informatie voor het nieuwe balletseizoen ontvangen.
Dat gaat ook dit jaar zeker gebeuren.
Of en zo ja welke beperkingen bij ingang van het nieuwe balletseizoen van kracht zullen zijn weten we nog niet. Dat zien we dan weer.
Een ding is zeker: begin het nieuwe balletseizoen is het merendeel van de volwassen leerlingen gevaccineerd en dat geeft alweer een veiliger gevoel ofschoon het zeker niet betekent dat men nergens meer rekening mee hoeft te houden, integendeel!
N
ogmaals een goede vakantie toegewenst en graag tot in het nieuwe seizoen.

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van ons.

DE BALLETSCHOOL WEER OPEN !

Maandag 17 januari a.s. starten ALLE lessen weer. Check a.u.b. de lestijden !!! Het “Lesrooster tijdens Coronacrisis Balletseizoen 2021/2022” is van kracht. Dit rooster staat

Lees meer »