Balletlessen gaan door!

In de persconferentie van dinsdag 13 oktober jl. is het kader geschetst van te treffen maatregelen om het coronavirus terug te dringen.
Naar aanleiding hiervan kwamen veel vragen over de balletlessen.
Daarom op deze plaats voor alle duidelijkheid:

ALLE balletlessen gaan gewoon door op de voor corona aangepaste tijden en met in achtneming van het voor corona opgestelde protocol.

Deze conclusie is gebaseerd op hetgeen op de website Rijksoverheid staat vermeld bij “Veelgestelde vragen over het coronavirus en sport”:
– Sporten voor volwassenen is alleen toegestaan als het mogelijk is om onderling 1½ meter afstand te houden.
– Voor individuele binnensporten geldt een maximum van 30 personen per zelfstandige ruimte.

Het feit dat ballet en dansen onder de paraplu “sport” vallen hebben we geleerd tijdens deze coronacrisis. Qua begrip valt het onder kunst en cultuur, maar wat de uitoefening betreft hanteert men de regels voor sport.

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van ons.

“Spitzendag” 2020

Donderdag 22 augustus jl. was Flevo Dance Wear wederom met dozen vol spitzen in de balletschool. In coronatijd is zo’n sessie best speciaal: gemondmaskerd spitzen

Lees meer »

Nieuw Balletseizoen 2020 / 2021

Alle leerlingen hebben medio augustus de gebruikelijke brief ontvangen met alle informatie over het nieuwe balletseizoen. Ondanks alle beperkingen veroorzaakt door het coronavirus is iedereen

Lees meer »

…… en bovenal: Blijf gezond!

Het balletseizoen 2019/2020 is afgesloten.De zomervakantie is begonnen.Half augustus krijgen alle leerlingen de nieuwsbrief met alle informatie over het nieuwe balletseizoen 2020/2021. Goede vakantie gewenst!

Lees meer »